Restaurants

Restaurants

Sebastian viert de Italiaanse eetcultuur en gastvrijheid

In het hart van de Negen Straatjes vind je Sebastian, een Italiaans restaurant dat eenvoud, comfort en culinaire verfijning belichaamt. Het uitzicht op de houtoven, die elke gast onderdompelt in een authentieke kookervaring, weerspiegelt Sebastian de ware Italiaanse eetcultuur alwaar passie en zorg voor elk gerecht centraal staan.

restaurant-sebastian-amsterdam

Bij binnenkomst in Sebastian wordt de ambiance direct voelbaar. Het interieur is een subtiele knipoog naar klassiek Italiaanse esthetiek, gecombineerd met moderne invloeden, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. De inrichting benadrukt eenvoud en stijl, perfect passend bij de gerechten die op tafel komen.

De menukaart van Sebastian is een ode aan de Italiaanse keuken, met zowel traditionele als vernieuwende gerechten. Elk recept is zorgvuldig samengesteld uit de beste Italiaanse producten en seizoensingrediënten. Van handgemaakte pasta’s, en misschien wel de lekkerste pizza’s van de stad, tot vers bereide antipasti, elk gerecht is een getuigenis van de liefde voor de Italiaanse kookkunst.

Eigenaar Joshua van Santen benadrukt de visie van het restaurant: “We vieren hier de Italiaanse manier van leven, waarbij het delen van heerlijke momenten met goede gezelschap voorop staat.”

Gasten prijzen vooral de kwaliteit van de gerechten, die op een aantrekkelijke maar bescheiden wijze worden gepresenteerd. De open keuken draagt bij aan de beleving, waar je als gast de nauwgezette voorbereiding van je maaltijd kunt volgen. Dit alles maakt Sebastian niet alleen een plek voor een romantisch diner, maar ook een uitstekende keuze voor een avond uit met vrienden of een zakelijke lunch.

restaurant-sebastian-amsterdam1

“In een stad waar de keuze reusachtig is, onderscheidt Sebastian zich als een authentieke vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken. Het is een plek waar traditie en innovatie samenvloeien, waar elk bezoek voelt als een korte vakantie naar Italië”, aldus Van Santen. “In Sebastian verwelkomen we je niet alleen, we nodigen je uit om deel uit te maken van iets bijzonders.”


CONTACT
Restaurant Sebastian
Hartenstraat 24, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

9Straatjes_winkelgebied

WINKELGEBIED

9 Straatjes

Tussen de Leidsestraat en de Raadhuisstraat, de Singel en Prinsengracht, bevindt zich het populaire winkelgebied ‘De 9 Straatjes’. In de negen straatjes vind je bijzondere boutiques, flagship stores, specialistische winkels en vintage shops. Sinds mensenheugenis zitten er winkeltjes met huisraad uit vervlogen tijden. Uitblazen van het winkelen kan...


Contact

Restaurant Sebastian
Hartenstraat 24, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.