Uitgaan

Uitgaan

Bar Ramona is bourgondisch eten en stiekem dansen

Aan de Clerqstraat in Amsterdam West kun je vanaf nu, op de plek waar voorheen The Fat Pie zat, terecht bij Bar Ramona. Een te gekke spot alwaar je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat welkom bent voor bourgondische eten, lekker drinken en stiekem dansen.

bar-ramona-amsterdam
ramona-amsterdam
borrel-bar-cafe-ramona

Bij Bar Ramona kun je de hele dag terecht voor eten en drinken zonder te veel poespas. Maar van de beste kwaliteit. ’s Avonds verzameld borrelend Amsterdam zich in de bar en wordt er misschien wel een dansje gedaan.

Bij het bedenken van het concept en de naam dachten de oprichters aan een eigentijds café met een rauw randje. Een beetje rock ’n roll. De heren uitbaters dachten aan een stoere vrouw. Funky en sexy. Een lekker wijf dat niet met zich laat sollen en van bourgondische eten houdt.

Op de kaart bij Ramona

Op het menu van Ramona vind je overdag internationale crowdpleasers. Van verschillende soorten eieren op toast, acai bowls en goed belegde tosti’s tot een volledige brunch combi: gebakken ei, merguez worstje, toast, overnight oats, vers fruit en een wentelteefje. Tijdens diner kan je er terecht voor een mix van verschillende keukens. Favorieten zijn de Korean fried chicken en de flatbread van de bbq met baba ganoush, gegrilde halloumi, padrón pepers, rode ui en limoen. Ook lekker en betaalbaar zijn de dagspecials. Op donderdag is er het Sate Royaal-menu en op zondag serveren ze er sliptongetjes.

bar-ramona-amsterdam-1

Bar Ramona is het nieuwe zusje van onder andere Bar Bukowski, Louie Louie, Waterkant, De Biertuin en Maxwell. Deze hotspots zijn allen opgezet door de horecagroep De Drie Wijzen uit Oost, 3 heren die met verschillende partners inmiddels 18 horecazaken in Amsterdam uitbaten.

Openingstijden

Ramona is van maandag tot donderdag van 08.00 t/m 01.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kan je er van 09.00 t/m 03.00 uur terecht en op zondag van 09.00 t/m 01.00 uur.


CONTACT
Ramona
De Clercqstraat 79, Amsterdam
020 221 7449

Reserveren Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Bar Bukowski

Discover Amsterdam

03 22

Het gezellige en stijlvolle buurtcafé Bar Bukowski is de nieuwste hotspot van Oost waar het gebeurt. Van ‘s ochtends 8 uur tot 's avonds laat is de hoek tegenover het Oosterpark de place to be voor ontbijt, lunch en goede koffie. Daar waar de leukste mensen van Oost elkaar ontmoeten. In het weekend kun je in een aparte ruimte aanschuiven aan Henry’s Bar, een cocktailbar...

Oosterpark 10, Amsterdam


Lees meerTeds weet hoe je brunch goed doet

Een all-day spot voor de perfecte (boozy) brunch

Teds-amsterdam-restaurant

In één van de mooiste straten van Oud-West zit Teds. Een all-day brunch spot waar je niet raar aangekeken zal worden als je om 10.00 uur een glas champagne bij je ontbijt besteld.  

Bosboom Toussaintstraat 60, Amsterdam


Lees meerContact

Ramona
De Clercqstraat 79, Amsterdam
020 221 7449

Reserveren Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.