vanrijn10
vanrijn1
vanrijn8
vanrijn6
vanrijn5
vanrijn4
vanrijn3
vanrijn2

Met de komst van Kitchen & Bar Van Rijn heeft het Rembrandtplein er een adembenemende uitgaansparel bij. In het pand waar voorheen de Drie Gezusters zat, opende onlangs het nieuwe cafe-restaurant. Uit de pen van architectenduo Prast & Hooft is een hotspot herrezen met internationale allure. Een blikvanger waar je je van ‘s morgens vroeg tot ‘s avond over kunt geven aan lekker eten en drinken, uitgaan in stijl en live muziek.

Van Rijn wordt gedomineerd door 19-eeuwse stalen kolommen en dwarsbalken die tevoorschijn kwamen na de metamorfose van het pand. De oorspronkelijke puiconstructie is in ere hersteld waardoor de uitgaansgelegenheid een geheel eigen smoel heeft gekregen. Het interieur is strak, maar sfeervol met duurzame, fraaie materialen, zorgvuldige details en verrassende afwerkingen. Denk aan zeven meter hoge drankkasten, bars van travertin en messing en bamboe vloeren in visgraatmotief. Een innovatief geluidssysteem, een vleugel en een digitaal bewegende portrettenwand uitgevoerd door een keur aan Amsterdamse kunstenaars complementeren het ontwerp.


CONTACT
Rembrandtplein 17, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Rembrandtplein 17, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.