Uitgaan

Uitgaan

Luxe urbanclub Blue Ivy gericht op dansend publiek

Amsterdam is een nieuwe club rijker. En wat voor één? Urban nachtclub Blue Ivy in de Amstelstraat, waar voorheen Club Abe zat, richt zich op nachtdieren die tijdens hun avondje uit meer luxe verlangen. “Het moet de vijfsterrenclub van Amsterdam worden, inclusief cocktails op een servetje”, aldus eigenaar Sander de Klerk in Het Parool. Luxe maar zonder VIP-tafels.

BlueIvy
BlueIvy3

In Blue Ivy is het louter urban dat uit de speakers klinkt. Op donderdag mag je ‘young urban’ muziek verwachten en in het weekend ‘oldschool urban’ wanneer de club zich op 25-plussers richt. De VIP-tafels en kooien die je kent uit Club Abe hebben plaatsgemaakt voor een grotere dansvloer. De Klerk richt zich met Blue Ivy op de dansende bezoeker.

Urban (letterlijk: stedelijk) is een term die vanaf de opkomst van urbanpop gebruikt wordt om muziek- en cultuurstromingen aan te duiden die verband houden met hiphop, rap en r&b.

BlueIvy2

Deurbeleid
Het deurbeleid is streng, want Blue Ivy moet een bepaald publiek trekken: “We willen dat bezoekers zich goed kleden, zonder petjes. Je gaat hier écht uit, en niet naar zomaar een club.”


CONTACT
Blue Ivy
Amstelstraat 30, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Blue Ivy
Amstelstraat 30, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.