Restaurants

Restaurants

Rotisserie op het Beukenplein verkoopt de lekkerste kip

Rotisserie East verkoopt de lekkerste kip van Amsterdam Oost. De ultrahippe grillroom op het Beukenplein staat bekend om haar geweldige kip van het spit, rijkgevulde hamburgers, overheerlijke spareribs en ‘turbo’ kaasfrieten.

rotisserie_east
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Rotisserie East is de tweede vestiging van deze succesformule. Al eerder opende een vestiging aan De Clercqstraat 81 in West. De gegrilde kippen, belachelijk lekkere burgers en ribbetjes in zelfgemaakte BBQ saus zijn wereldberoemd in Amsterdam. Naast lekker eten biedt het menu een keur aan lekkere dranken, van Amerikaanse bieren tot cocktails, zoals de ‘El Diablo’ en ‘Dutch Mule.’

Het interieur van Rotisserie is stoer en warm tegelijk. Huiselijk met skateboard aan de muur, trendy golfplaten en her en der wat groene planten.

Openingstijden Rotisserie East
Rotisserie East is alle dagen van de week open van 16.00 tot 01.00 uur. Vrijdag en zaterdag tot 0.30 uur. En op zondag ben je al welkom vanaf 1.00 uur.
CONTACT
Rotisserie Ost
Beukenplein 17, Amsterdam
+31 20 235 87 00
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

Rotisserie Ost
Beukenplein 17, Amsterdam
+31 20 235 87 00
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.