amsterdam hetbosch
hetbosch6

Even lekker de stad uit en de natuur in? Dat kan al op ongeveer een kwartiertje fietsen. Restaurant Het Bosch ligt op een prachtige locatie aan het Nieuwe Meer, nabij de Zuidas en het Amsterdamse Bos. Sinds 2 jaar huist Het Bosch in een supermodern en prachtig pand met veel glas bovenop het water aan de haven. Zowel binnen in het sfeervolle restaurant als buiten op het enorme terras is het ruim opgezet alwaar je aan het luxe meubilair geniet van het mooie uitzicht over het water, de voorbijvarende bootjes en het groen van het Amsterdamse Bos.

Onder leiding van chefs Ferry van Houten, tevens eigenaar, en Robert Scholte komen er de heerlijkste gerechten uit de keuken. Het menu is gebaseerd op de Franse keuken met invloeden van Italië, Spanje en Azië. Wekelijks wordt het menu aangepast op wat er op de markt te verkrijgen is en de creatieve ideeën van het keukenteam. Geïnspireerd door klassieke gerechten, vervaardigd met een moderne twist. Het vijf-gangen-kreeften-menu is al jaren een specialiteit. Met een uitgebreide en zeer aangename wijnkaart is dit de ultieme ‘fine dining’ plek.

Op vrijdag- en zaterdagavond organiseert Het Bosch Supper&Sound, lekker eten onder begeleiding van een live DJ waarbij de sounds steeds opzwepender worden naar mate het later op de avond wordt.


CONTACT
Jollenpad 10, Amsterdam

Reserveren Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Jollenpad 10, Amsterdam

Reserveren Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.