Uitgaan

Uitgaan

Sunday Market de leukste invulling van je zondag

Sunday Market is de leukste invulling van je zondag. Deze creatieve en culinaire markt op het Westergasterrein brengt ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden en andere creatievelingen iedere eerste zondag van de maand op de been om liefhebbers van kunst, mode, sieraden en design te voorzien in hun behoefte.

Sundaymarket2

De Sunday Market is zoveel meer dan een markt. Bij Sunday Market gaan shoppen en creativiteit hand in hand is het motto inspireren en geïnspireerd worden. Naast geweldige stands met ambachtelijke creaties op gebied van vintage kleding, interieur en accessoires biedt de markt verschillende kraampjes met de lekkerste, biologische happen en dranken, en kan er de hele dag worden genoten van live optredens van diverse bands en acts. Sunday Market is leuk voor jong en oud. Ook de kids worden niet vergeten. Naast het geweldige park waaraan de markt wordt georganiseerd zijn er tal van bezigheden voor de jongsten.

De Sunday Market is dé maandelijkse mode, kunst en designmarkt in Amsterdam. Een platform voor ontwerpers, kunstenaars en creatieven om hun unieke ontwerpen direct aan het publiek te tonen.

SundayMarket

Agenda

Sunday Market Westergas 2024 (1e zondag van de maand)
2 juni
7 juli
4 augustus
1 september
6 oktober
3 november
1 december (Sinterklaas Market)
15 december (Funky Xmas Market)

Sunday Market in De Hallen (2e zondag van de maand)
12 mei
9 juni
14 juli
11 augustus
8 september
13 oktober
10 november
8 december

Museum Market (3e zondag van de maand):
19 mei
16 juni
21 juli
18 augustus
15 september
27 oktober
17 november


CONTACT
Westergas
Pazzanistraat 33, Amsterdam
– 12 May t/m 17 November
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...


Contact

Westergas
Pazzanistraat 33, Amsterdam
12 May t/m 17 November
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.