Restaurants

Restaurants

De Japanner: Amsterdamse gezelligheid & Japans fingerfood

Zin in Japans fingerfood en een avondje Amsterdamse gezelligheid? Of je je nu in de Pijp, Oud-West, Zuidas of op strandeiland in IJburg bevindt, de restaurants van De Japanner vind je overal op steenworp.

De-Japanner-amsterdam1
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De Japanner is gebaseerd op de Japanse Izakaya: kleine kroegen waar arbeiders na een lange werkdag ontspannen met fingerfood, bier en sake. De Japanner is de eerste Amsterdamse Izakaya waar je naar binnen loopt voor een avondje Amsterdamse gezelligheid onder het genot van een Japanse bite en slok. Tot in de late uurtjes.

Ontstaan op de wereldberoemde Albert Cuypmarkt, hebben eigenaren Tosao van Coevorden en Guido de Bruijn sindsdien niet stilgezeten. Met locaties in de Pijp, Oud-West, Zuidas en IJburg zijn de smaakvolle en betaalbare Japanse hapjes van De Japanner voor niemand ver van huis.

“Bij De Japanner schuif je aan voor hun sublieme Japanse fingerfood gerechten, bereid met lokale en seizoensgebonden producten. De happen smaken nog beter wanneer je deze combineert een Japans biertje, sake of een Japanse cocktail.”

DeJapanner-strandeiland

Tosao van Coevorden en Guido de Bruijn
De Japanner is een droom die voor eigenaren Tosao van Coevorden en Guido de Bruijn werkelijkheid is geworden. Al vanaf hun middelbare school dromen de mannen van een eigen zaak in de horeca. Alwaar Tosao de fijne kneepjes van de Japanse keuken van zijn moeder en vader meekreeg (AM: Schilo van Coevorden van restaurant Taiko in het Conservatorium) is Guido gepokt en gemazeld in verschillende kroegen op en rond het Leidseplein. Guido’s gastheerschap en de geweldige hapjes van Tos is wat De Japanner De Japanner maakt.

De Japanner restaurants:
Albert Cuypstraat 228
Bilderdijkstraat 203
Pampuslaan 505
George Gershwinplein 1 (nieuw)
CONTACT
De Japanner
Pampuslaan 505, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

De Japanner
Pampuslaan 505, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.