Restaurants

Restaurants

Stan&Co opent binnenkort in Capital C

In de voormalige Diamantbeurs aan het Weesperplein wordt op dit moment hard gewerkt aan Capital C, de nieuwe hotspots voor de creatieve industrie van Amsterdam. De bekende restaurantketen Stan&Co zal haar intrek op de 1e verdieping van het indrukwekkende gebouw nemen. Een all-day spot alwaar je straks van s’ morgens vroeg tot ’s avonds laat terecht kan.

stanco-capital-c-amsterdam-
capitalc-amsterdam
capitalc-amsterdam2kopie

In ons drukke bestaan wilt Stan&Co een moment van rust bieden, met aandacht voor lekker eten en drinken en live entertainment. Deze nieuwe all-day spot in het prachtige gebouw van Capital C belooft een meeting place te worden voor goede gesprekken, goed eten en goed vertoeven.

Stan&Co menu
Het menu van Stan&Co is een verzameling van internationale klassiekers zoals onder andere eggs benedict rijkbelegde bagels, oatmeal pancakes, avocado op toast en kroketten op brood voor de brunch. Op de All Day, Every Day menukaart vind je crunchy chicken, flatbread en tonijntartaar. Een s’ avonds geniet je van bij Stan&Co steaks, burgers, vis en paddenstoelenrisotto.

capitalc-amsterdam1

Kalender
Dagelijks organiseert Stan&Co straks verschillende activiteiten, live optredens, workshops en entertainment. Ook laat op de avond tijdens het diner of borrel. De openingsdatum is nog niet bekend. Hou A’MAG in de gaten voor meer nieuws omtrent de opening.


CONTACT
Stan&Co
Weesperplein 4, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

Traditionele Indonesische smaken bij Mama Makan

Proef de liefde voor Indonesië. Van ontbijt tot diner en nachtelijke drankjes 

Mama Makan amsterdam

Restaurant Mama Makan brengt een ode aan de liefde voor eten met traditionele Indonesische gerechten in een moderne jasje. Smaken zoals bij moeders thuis, puur en vol smaak.

Spinozastraat 61, Amsterdam


Lees meerBar Bukowski

Discover Amsterdam

03 22

Het gezellige en stijlvolle buurtcafé Bar Bukowski is de nieuwste hotspot van Oost waar het gebeurt. Van ‘s ochtends 8 uur tot 's avonds laat is de hoek tegenover het Oosterpark de place to be voor ontbijt, lunch en goede koffie. Daar waar de leukste mensen van Oost elkaar ontmoeten. In het weekend kun je in een aparte ruimte aanschuiven aan Henry’s Bar, een cocktailbar...

Oosterpark 10, Amsterdam


Lees meerWaan je op Bali bij Benji’s

Een urban jungle brunch spot in Amsterdam Oost

benjis-amsterdam-ontbijt

De groene oase bij Benji’s doet denken aan tropische sferen van Bali. Hier kan je even ontsnappen uit het drukke stadsleven en genieten van het brunchmenu met een grote verscheidenheid aan gerechten geïnspireerd op culturen en keukens van over de hele wereld.

Wibautstraat 196, Amsterdam


Lees meerContact

Stan&Co
Weesperplein 4, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.