Uitgaan

Uitgaan

Rondreizende food festival TREK strijkt weer neer in het Amstelpark

In het weekend van 5 tot en met 7 juli kunnen we weer genieten van ongedwongen gezelligheid tijdens Festival Trek, het bekende food festival in het Amstelpark. Verwacht een verzameling stands met de lekkerste happen en dranken.

festival-trek-amstelpark
trek-festival
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Festival Trek is in een korte tijd één van de populairste food festivals van ons land geworden. Ze reizen deze zomer weer het hele land door om hun tenten in verschillende steden uit te slaan.

In het Amsterdamse Amstelpark kan je terecht voor smakelijke streetfood gerechten uit alle streken van de wereld. Van sushi tot Javaanse Saté en van sappige burgers tot smaakvolle vegan bites. Er is een wijnbar, een Biergarten en een cocktailbar waar je jouw dorst kunt lessen en jonge theatermakers en live muziek door opkomende talenten zorgen voor het entertainment.

De entree is gratis dus neem je vrienden, familie of je hele sportteam mee voor een heerlijke middag uit. ’s Avonds draait de DJ nieuwe en oude hitjes, zodat je de dag kan afsluiten met een dansje.

festival-trek

​Het ​gratis toegankelijke ​Festival Trek in het Amstelpark staat garant voor een verrassend aanbod​ optredens van theatermakers, kleinkunstenaars en muzikaal talent uit de ​stad.

Openingstijden

Festival Trek vindt van 5 t/m 7 juli plaats in het Amstelpark. Op vrijdag kan je er van 16.00 t/m 23.00 uur terecht, op zaterdag van 14.00 t/m 23.00 uur en op zondag van 14.00 t/m 21.30 uur.
CONTACT
Amstelpark
Arent Janszoon Ernststraat 1, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
– 5 June t/m 7 July
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Amstelpark
Arent Janszoon Ernststraat 1, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
5 June t/m 7 July
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.