De Kas 7x
De Kas 5x
De Kas 6x
De Kas 3x
De Kas 4x
DeKasx

In restaurantland is De Kas een vreemde eend in de bijt. Enigszins verscholen naast de Middenweg ligt het glazen dorp van De Kas. Bij de Kas zijn ze ervan overtuigd dat eten het best smaakt als het bereid is met superverse ingrediënten, geteeld en geoogst met respect voor de natuur. De Kas beschikt bij het restaurant over eigen kweekkassen en een tuin. Daarnaast hebben ze een groot stuk akker in de Beemster 10 kilometer buiten Amsterdam, waar ze in de volle grond seizoensgroenten telen. Wat ze zelf niet kunnen verbouwen, halen ze bij milieubewuste boeren in de omgeving van Amsterdam.

Bij de Kas wordt dagelijks één menu geserveerd, afgestemd op de oogst van de eigen kwekerij. De kookstijl van de Kas is geïnspireerd door de keukens van het mediterrane platteland.


CONTACT
Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.