Salir

Salir

Disfrute de conciertos al aire libre en Live at Amsterdamse Bos

De jaarlijkse openluchtconcert serie in het Amsterdamse Bostheater is weer van start. Ook in 2019 kunnen we weer op deze unieke locatie terecht om van optredens van grote Nederlandse en Internationale artiesten te genieten. Van energieke concerten tot intieme optredens van singer-songwriters.

live-at-amsterdamse-bos

Live at Amsterdamse Bostheater heeft dit jaar weer een reeks indrukwekkende artiesten op de line-up staan zoals o.a. S10, Selah Sue, Miss Monteal, Danny Vera, OG3NE, Ilse de Lange, Belle & Sebastian, Krezip, Rufus Wainwright, Novastar, Corinne Bailey Rae, Sven Hammond Big Band en Diggy Dex. Geniet met vrienden, familie en geliefden van live muziek en lekker eten op een uitzonderlijk mooie locatie. Een ideaal uitje om even aan de drukte van de stad te ontsnappen. 

“Het Bostheater is dé plek waar je elke zomer vanaf mei t/m september kunt genieten van een drankje en een hapje, theater, concerten en filmavonden.” – Amsterdam Magazine.

amsterdamse-bos-concerten

Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen, de organisatie van Live at Amsterdamse Bos zorgt ervoor dat er genoeg lekkers te krijgen is. Van drankjes tot hapjes en een goedgevulde picknick mand.


CONTACTO
Amsterdamse Bostheater
De Duizendmeterweg 7, Amsterdam
– 7 May t/m 27 September
Navegue por
EN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Sur

¿Qué hay en Ámsterdam Zuid? Si tiene la oportunidad de ver un concierto en el Royal Concertgebouw, se lo recomendamos. El edificio es famoso en todo el mundo por su acústica. En abril de 2013, la Reina Beatriz concedió el título real...


Póngase en contacto con

Amsterdamse Bostheater
De Duizendmeterweg 7, Amsterdam
7 May t/m 27 September
Navegue por

Banner

Meest Gelezen

Noticias

Suscríbete a nuestro boletín de noticias semanal y recibe consejos sobre lo mejor de Ámsterdam.