Ausgehen

Ausgehen

Genießen Sie Konzerte im Freien bei Live at Amsterdamse Bos

De jaarlijkse openluchtconcert serie in het Amsterdamse Bostheater is weer van start. Ook in 2019 kunnen we weer op deze unieke locatie terecht om van optredens van grote Nederlandse en Internationale artiesten te genieten. Van energieke concerten tot intieme optredens van singer-songwriters.

live-at-amsterdamse-bos

Live at Amsterdamse Bostheater heeft dit jaar weer een reeks indrukwekkende artiesten op de line-up staan zoals o.a. S10, Selah Sue, Miss Monteal, Danny Vera, OG3NE, Ilse de Lange, Belle & Sebastian, Krezip, Rufus Wainwright, Novastar, Corinne Bailey Rae, Sven Hammond Big Band en Diggy Dex. Geniet met vrienden, familie en geliefden van live muziek en lekker eten op een uitzonderlijk mooie locatie. Een ideaal uitje om even aan de drukte van de stad te ontsnappen. 

“Het Bostheater is dé plek waar je elke zomer vanaf mei t/m september kunt genieten van een drankje en een hapje, theater, concerten en filmavonden.” – Amsterdam Magazine.

amsterdamse-bos-concerten

Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen, de organisatie van Live at Amsterdamse Bos zorgt ervoor dat er genoeg lekkers te krijgen is. Van drankjes tot hapjes en een goedgevulde picknick mand.


KONTAKT
Amsterdamse Bostheater
De Duizendmeterweg 7, Amsterdam
– 7 May t/m 27 September
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Süd

Was gibt es in Amsterdam Zuid zu sehen? Wenn Sie die Gelegenheit haben, eine Aufführung im Königlichen Concertgebouw zu sehen, sollten Sie das unbedingt tun. Das Gebäude ist weltberühmt für seine hervorragende Akustik. Im April 2013 verlieh Königin Beatrix den königlichen Titel an...


Kontakt

Amsterdamse Bostheater
De Duizendmeterweg 7, Amsterdam
7 May t/m 27 September
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Melden Sie sich für den nächsten Newsletter an und holen Sie sich Tipps für das Beste von Amsterdam.