Uitgaan

Uitgaan

De klok rond dansen doe je bij Shelter in Noord

In de kelder van de A’dam Toren vind je Shelter, één van de weinige clubs in Amsterdam met een 24uurs vergunning. Deze aanwinst voor de stad brengt de rauwe underground clubsfeer die we goed kennen uit Berlijn naar Amsterdam.

 

 

shelter-amsterdam
shelter-amsterdam-adam-toren
shelter-club-amsterdam

Shelter is in korte tijd één van de meest populaire clubs van Amsterdam geworden. De bijzondere industriële inrichting met hypermoderne audioapparatuur en lichtsystemen is erop gericht om de bezoeker een onvergetelijke nacht te bezorgen. Iedere maand wordt er daarnaast een nieuwe kunstenaar uitgekozen die de audiovisuele ervaring naar een nog hoger niveau tilt. Creatievelingen, zakenlui en alles wat daar tussenin zit; bij Shelter is het publiek gemengd en komt iedereen om te genieten. Het programma bestaat uit nationale en internationale topacts uit de dance industrie, die je de klok rond zullen laten dansen!

Voor een goed feestje kan je iedere vrijdag en zaterdag bij Shelter terecht en geregeld ook op donderdag of zondag. Hou de website in de gaten voor alle komende evenementen.


CONTACT
Shelter Amsterdam
Overhoeksplein 3, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...

SUGGESTIES

A’DAM Toren

Discover Amsterdam

Toren 1

De statige Toren Overhoeks, naast het EYE Filmmuseum in Noord, wordt de komende jaren getransformeerd tot uitgaansgelegenheid. Naast een ronddraaiend restaurant, twee clubs en een hotel krijgt het voormalige Shell-kantoor op 80 meter hoogte een skybar met panoramadek dat een geweldig uitzicht over de stad zal bieden. Een publiekstrekker die zich straks qua bezoekersaantallen makkelijk moet kunnen meten met andere hoogtepunten in Amsterdam. Tot die tijd kun je...

Overhoeksplein, Amsterdam


Lees meerThe Butcher Social Club ideaal voor avondje uit

Een speelparadijs voor volwassenen

thebutchersocialclub1

De eerste locatie van The Butcher opende een tijd geleden aan de beroemde Albert Cuypmarkt. The Butcher Social Club in de A’DAM Toren tilt het concept van het bekende burgerrestaurant annex bar een stap verder. Van ’s ochtends tot ver na middernacht is deze spot in Amsterdam Noord geopend en biedt dit speelparadijs voor volwassenen een mix van lekker eten, goede cocktails, muziek en gezelligheid!

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meerLuxe urbanclub Blue Ivy gericht op dansend publiek

Nieuwe nachtclub hanteert streng deurbeleid om select publiek te trekken

BlueIvy

Amsterdam is een nieuwe club rijker. En wat voor één? Urban nachtclub Blue Ivy in de Amstelstraat, waar voorheen Club Abe zat, richt zich op nachtdieren die tijdens hun avondje uit meer luxe verlangen. “Het moet de vijfsterrenclub van Amsterdam worden, inclusief cocktails op een servetje”, aldus eigenaar Sander de Klerk in Het Parool. Luxe maar zonder VIP-tafels.

Amstelstraat 30, Amsterdam


Lees meerContact

Shelter Amsterdam
Overhoeksplein 3, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.