Restaurants

Restaurants

The Avocado Show opent op de Keizersgracht

Met de opening van The Avocado Show op de Keizersgracht kunnen liefhebbers binnenkort ook ’s avonds terecht voor de fotogenieke en voortreffelijke avocadogerechten. In waar voorheen Cafe Walem huisde kun je straks in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch, diner en to go.

AvocadoShow PimRas
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

The Avocado Show gaat als een komeet. Na eerder de Pijp en Oudzuid te hebben veroverd is de grachtengordel nu aan de beurt om kennis te maken met het succesvolle concept. Het restaurant aan de Keizersgracht is met 70 zitplaatsen binnen en 20 zitplaatsen buiten op het terras meteen de grootste vestiging initiatiefnemers Ron Simpson en Julien Zaal.

Wereldmerk
In 2017 opende The Avocado Show als eerste avocadorestaurant van Europa haar deuren in de Pijp. Met 185.000 nationale en internationale fans op Instagram en Facebook heeft The Avocado Show aan aandacht en klandizie geen gebrek. Geen wonder dan ook dat compagnons Simpson en Zaal al uit 60 landen 500 franchise-aanvragen hebben ontvangen. Met 100 restaurants op de planning momenteel, is het grote plan van de boys dat The Avocado Show over 10 jaar over de hele wereld te vinden is.
CONTACT
The Avocado Show
Keizersgracht 449, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

The Avocado Show
Keizersgracht 449, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.