Restaurants

Restaurants

All day breakfast geniet je bij Factory Girl in de Pijp

Aan toffe ontbijttentjes in Amsterdam geen gebrek. Maar plekken waar je ontbijtje de hele dag kan genieten, die kende we nog niet. De Factory Girl in de Pijp is een ode aan vegan ontbijt.

FactoryGirlAmsterdam2_21s
FactoryGirl3
FactoryGirl
FactoryGirlAmsterdam_016s
Fraisers-Vegan-Lunch
FactoryGirlAmsterdam_026s
FactoryGirl1

Het van oorsprong Berlijnse ontbijt- en lunchtentje Factory Girl maakt smakelijke, Instagramwaardige vegan gerechten. Een lust voor de maag en plaatje voor het oog. Het menu bestaat uit zoete en hartige gerechten zoals o.a. een gepocheerd ei met bacon en avocado, een vegetarische bruschetta met hummus, avocado en bietenspread en de Coco Anjéla, een soort van panna cotta bestaande uit een plantaardige crème, gezoet met vanille extract en een vleugje kokossuiker en appel-kaneel of pompoen-pecannoot of banaan met chocolade.

Midden in de Amsterdamse Pijp. Halverwege de Saenredamstraat, zijstraat van de Ferdinand Bolstraat, vind je Factory Girl, een modern ingerichte lunchzaak met oude meubels en zelfgemaakte accessoires alwaar je op alle momenten van de dag een heerlijk ontbijt geniet. Aanrader is om het ontbijt of lunch te beginnen met het verslavend lekkere dessert Coco Anjéla, een gluite vrije en geheel veganistische traktatie.

FactoryGirl_Sofia

Eigenaresse Sofia Sözen; “Na het succes in Berlijn wist ik dat ik een tweede vestiging wilde openen in Amsterdam. Ik ben echt helemaal verliefd op deze stad. De vriendelijke en open minded mensen geven mij het gevoel van thuisvoelen. Ik geniet van elke seconde en krijg ontzettend veel energie van deze stad.”


CONTACT
Factory Girl
Saenredamstraat 32, Amsterdam
+31 20 854 5913
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

De beste plekken voor ontbijt in Amsterdam

De top 10 ontbijtspots voor een goed begin van je dag

teds-amsterdam-brunch

Een goed begin is het halve werk. Voor velen is het ontbijt de favoriete maaltijd van de dag en de ontbijt cultuur in Amsterdam is dan ook in een rap tempo aan het opkomen. Tijd voor een top 10!


Lees meerContact

Factory Girl
Saenredamstraat 32, Amsterdam
+31 20 854 5913
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.