Winkels

Winkels

Chez L’Élite, een walhalla voor exclusieve cosmetica en spabehandelingen

Wie de luxe beauty boutique Chez L’Élite op de Van Baerlestraat binnenstapt, betreedt het domein van exclusieve cosmetica- en parfummerken en vorstelijke spabehandelingen. Gasten zijn hier allemaal VIP en worden meegenomen op een onvergetelijke reis vol schoonheid, exclusiviteit en luxe.

ChezLElite_Amsterdam4-1
ChezLElite_Amsterdam3
ChezLElite_Amsterdam
ChezLElite_Amsterdam1
ChezLElite_Amsterdam2

Bij Chez L’Élite weten de kundige beauty professionals als geen ander hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen. In de make-up room biedt de beauty experience boutique een exclusief assortiment aan cosmetica, parfum en skincare van gerenommeerde cosmetica huizen zoals Chanel, Dior, Valmont, Sisley, Guerlain, Helena Rubinstein en het exclusieve beautymerk Serge Lutens.

Persoonlijk huidadvies
Onderdeel van de zoektocht naar het perfecte beauty product is een persoonlijk huidadvies onder het genot van een heerlijke kop koffie of een verfijnd glas champagne. En eenmaal geslaagd worden de producten verpakt in een prachtige Chez L’Élite boutique giftbox.

City Spa
Naast beauty producten en persoonlijk advies biedt Chez L’Élite een city-spa met loungeruimte. Gasten kunnen zich hier heerlijk kunnen laten verwennen en ontspannen. Ervaar luxe en expertise op gebied van beauty en wellness.

Interieur
De architecten van Chez L’Élite vonden hun inspiratie aan het Franse hof, in het weelderige aristocratische tijdperk van Lodewijk XVI, waarin alles om luxe draaide. Een tijdperk waar luxe in de meest brede zin van het woord werd weerspiegeld; verbluffend, gracieus, welvarend en oogverblindend.

“Voor de tafels aan het hof mag enkel het metaal platina gebruikt worden, voor een subtiele glans en verfijnde kleur”, zo sprak de Franse monarch.CONTACT
Chez L’Élite
Van Baerlestraat 12, Amsterdam
+31 20 896 0628
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

pchooftstraat_winkelgebied

WINKELGEBIED

Museumkwartier

De Pieter Cornelis Hooftstraat is de duurste winkelstraat van Nederland. ’s Werelds bekendste labels zoals Chanal, Hermès, Louis Vuitton en Gucci hebben in het winkelgebied, op steenworp van het Rijksmuseum, Concertgebouw en het Van Gogh Museum, een flagship store. In de buurt rondom van de ‘PC’, zoals de...


Contact

Chez L’Élite
Van Baerlestraat 12, Amsterdam
+31 20 896 0628
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.