Lifestyle

Lifestyle

C. Cosmetics & Care is hét adres voor natuurlijke cosmetica

C. Cosmetics & Care is een winkel en schoonheidssalon in de Herenstraat waar men alleen met hoogstaande natuurlijke cosmeticaproducten werkt die stuk voor stuk weldaad aan je huid bieden.

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

C. Cosmetics & Care is een instituut als het gaat om hoogstaande beauty producten en behandelingen. De ingrediënten van al hun producten en behandelingen voldoen aan strikte criteria. Dit betekent allereerst dat ze van natuurlijke oorsprong zijn en daarnaast vrij zijn van minerale oliën, siliconen, parabenen en andere schadelijke conserveermiddelen. Uiteraard kom je er ook geen synthetische geur- en kleurstoffen in tegen.

Herenstraat

Diverse schoonheidsbehandelingen

Je vindt C. Cosmetics & Care in de Herenstraat, onderdeel van het bijzondere gebied Royal Streets, waar ook de Prinsenstraat onder valt en een deel van grachtengordel west.  Je kunt hier ook terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Denk daarbij aan gezichts- en voetbehandelingen, maar ook aan professionele ontharing en massages. Tijdens de make-up behandeling wordt gebruik gemaakt van producten die de huid laten ademen. Je kunt voor deze behandeling kiezen na nagenoeg iedere gezichtsbehandeling. Je huid en uiteraard jijzelf zullen stralen als nooit tevoren.

Ons doel is om de bewustwording te vergroten over hoe goed natuurlijke cosmetica kan zijn voor uw lichaam. Hoe? Door een combinatie van de juiste informatie, bijzondere producten van de hoogste kwaliteit en professioneel advies.

Openingstijden C. Cosmetics & Care

C. Cosmetics & Care is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00–18:00 uur. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.
CONTACT
C Cosmetics & Care
Herenstraat 30, Amsterdam
+31 (0)20 627 67 32
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

Herenstraat_ThomasSchlijper1

WINKELGEBIED

Royal Streets

De Herenstraat en Prinsenstraat vormen samen de Royal Streets, een bijzonder winkelgebied bestaande uit twee straten die in het verlengde van elkaar liggen en de verbinding vormt tussen de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Aan de westkant van de stad. Nabij de Jordaan. De 400 jaar oude winkelstraten bieden...


Contact

C Cosmetics & Care
Herenstraat 30, Amsterdam
+31 (0)20 627 67 32
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.