Cultuur

Cultuur

So Art Gallery

So Art Gallery (sinds 1979) is gespecialiseerd in schilderijen, tekeningen, prenten en sculpturen met een breed scala van 20e-eeuwse moderne kunstenaars zoals Picasso, Miro, Dali, Chagall, Marini, Giacometti, Warhol, Haring, Lichtenstein, Basquiat, Zadkine, Matisse , Appel, Corneille, Heyboer, Kelly, Koons, Armando, Calder, Cremer en vele anderen. Oprichter en eigenaar Cornelis Claudius Spruyt Veas en zijn team adviseren zowel commerciële als particuliere verzamelaars.

Goed om te weten: So Art Gallery exporteert naar landen overal ter wereld. De winkel zorgt voor de afhandeling, op maat gemaakte verpakkingen en garandeert een veilige levering.

Kom jij langs in de So Art Gallery

So Art Gallery bevindt zich dus in het Spiegelkwartier. In deze wijk vindt u de beste antiekwinkels en galerieën. Het Spiegelkwartier ligt op slechts een steenworp afstand van het Museumkwartier, de thuisbasis van het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.


CONTACT
So Art Gallery
Nieuwe Spiegelstraat 46, Amsterdam
+31 (0)20 330 39 67
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

Spiegelkwartier_winkelgebied

WINKELGEBIED

Spiegelkwartier

Het Spiegelkwartier is het culturele winkelgebied van de stad. Op steenworp van het Rijksmuseum vind je tussen de Herengracht en Prinsengracht, aan de Zuidkant van de stad, een straat vol kunstgaleries, antiquairs en juweliers. Het is één van de meest charmante wijken in Amsterdam. Verzamelaars en liefhebbers van...


Contact

So Art Gallery
Nieuwe Spiegelstraat 46, Amsterdam
+31 (0)20 330 39 67
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.