Restaurants

Restaurants

The Food Department opent binnenkort in Magna Plaza

Amsterdam heeft er binnenkort een heuse foodhal bij. En wat voor één? Op de tweede verdieping van Magna Plaza opent in april The Food Department, een 1.100 vierkante meter tellende foodhal alwaar 16 bekende restaurants hun lekkerste happen en sappen serveren.

MagnaPlaza FoodDepartment
thefooddepartment oprichters

In het luxe winkelwalhalla aan de Nieuwezijds kun je straks terecht voor pizza’s van Toni Loco, kippetjes van Van ’t Spit, sushi-burrito’s van Sushito, burgers van The Butcher, noedels van China Supreme, rijkgevulde pita’s van Bepita, Griekse streetfood van Lios en Japans/Peruvaanse lekkernijen van Limalima. Naast de restaurants biedt The Food Department verschillende bars zoals een biergarten met speciaalbieren, een cocktailbar, een koffiebar en een centrale bar.

Vanaf april heeft Amsterdam weer een reden om naar Magna Plaza te gaan wanneer The Food Department culinair leven in het iconische gebouw aan de Nieuwezijds Voorburgwal blaast. Amsterdams nieuwste foodcourt presenteert 3 bars en 16 foodstands, gehost door bekende Mokumse restaurants.

Het voormalige postkantoor ondergaat momenteel een enorme metamorfose. Naast de lancering van de culinaire verdieping krijgen de winkels ook een opfrisbeurt en bieden de ramen, na jarenlang afgeplakt te zijn geweest, straks weer een magnifiek uitzicht op de Dam, het Koninklijk Paleis, de Raadhuisstraat en de Spuistraat.

Openingstijden
The Food Department in Magna Plaza is alle dagen van de week open van 10.00 uur ’s ochtend tot 10.00 uur ’s avonds.


CONTACT
The Food Department
Nieuwezijds Voorburgwal 182, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

The Food Department
Nieuwezijds Voorburgwal 182, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.