Restaurants

Restaurants

MOMO Restaurant, Bar & Lounge

Het Aziatische fusion restaurant ‘MOMO Restaurant, Bar & Lounge’ is sinds haar opening in 2008 één van de meest succesvolle restaurants in Amsterdam. Het restaurant combineert klassiek Frans bistro gastronomie met de passie en informaliteit van Aziatische culturen, maar met een moderne en unieke twist. 

momo_cookbook18
momo-cookbook25
momo-cookbook3
momo cookbook photo : www.danp.co.il
momo-cookbook20
momo-cookbook8
momo-cookbook13
momo-cookbook
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

In het bruisende hart van de stad, op een steenworp afstand van de ingang van het Leidseplein en de PC Hooftstraat, vind je de ultrahippe hotspot MOMO, een op de Franse en Aziatische keuken geïnspireerd restaurant een stijlvolle cocktailbar inéén.

Gesitueerd in meerdere aan elkaar geschakelde historische panden loop je bij MOMO binnen in een wereld van design en subtiele elegantie. Smaken en kleuren uit het Verre Oosten worden hier met de stijl en elegantie van het Westen gemixt. De combinatie van de locatie, het weldoordachte interieur, de intieme sfeer en gedistingeerde luxe maken van Momo een uitgaansgelegenheid met internationale allure waar de ingewijde reiziger, zakenman of Amsterdammer met smaak zich graag in het pluche laat vallen.

“Ik heb echt het gevoel dat MOMO als concept een impact heeft gehad op de Nederlandse restaurantscene. De creatieve Aziatische keuken was een aspect waar we niet bekend mee waren. En als je het mij vraagt, is het een blijvertje. Zeker in een kosmopolitische stad als Amsterdam.” – Robert Kranenborg.

yossi-eliyahoo1

Yossi Eliyahoo
Horeca-entrepeneur Yossi Eliyahoo is verantwoordelijk voor het succes van MOMO. En dat succes zich makkelijk laat vertalen blijkt uit de andere zaken, zoals o.a. Izakaya Asian Kitchen & Bar, The Duchess, Mr Porter en burgerbar The Butcher, waar Eliyahoo en zijn The Entourage Group hoge ogen mee gooit.
CONTACT
MOMO Restaurant, Bar & Lounge
Hobbemastraat 1, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

Izakaya

Discover Amsterdam

IZAKAYA Asian Kitchen Bar 9

Met de komst van Izakaya heeft Amsterdam er een nieuwe culinaire hotspot bij. Het restaurant geeft een nieuwe dimensie aan de Japanse keuken. Izakaya laat zich het beste vertalen als ‘pub’, een hoeksteen van de Japanse voedselcultuur. De gerechten worden geserveerd op kleine bordjes waarbij de gast, in lijn met de Aziatische ‘grazing menu’s', net zoveel of weinig gerechten kan bestellen als hij wil. Izakaya is...

Albert Cuypstraat 2-6, Amsterdam


Lees meerMr. Porter steakhouse, cocktailbar en rooftop

Ontbijten en dineren met het beste uitzicht van Amsterdam

mrporter-amsterdam10

De rooftop-ervaring van dit kosmopolitische steakhouse en cocktailbar biedt een iconisch uitzicht op de oude stad en haar gebouwen. Mr. Porter is een creatie van Yossi Eliyahoo, bekend van MOMO, Izakaya, The Butcher en The Duchess.

Spuistraat 175, Amsterdam


Lees meerThe Duchess

Discover Amsterdam

w hotel29

Amsterdam is hot als het op hotels met internationale allure aankomt. Na de komst van wereldvermaarde hotels als Waldorf Astoria en Andaz naar de grachtengordel, openen super-de-luxe hotelketens als Soho House, W Hotel en W Residence binnenkort op een steenworp afstand van elkaar aan de Spuistraat, in respectievelijk het Bungehuis, het Rijkskantoorgebouw en De Kasbank. Met de komst van de hotels en bijbehorende restaurants en bars...

Spuistraat, Amsterdam


Lees meerThe Butcher

Discover Amsterdam

06 IMG 0056

T.B.A. is één van de leukste speakeasy bars van Amsterdam. Verscholen achter een enorme, ijzeren koelceldeur met deurbel aan de achterzijde van een bekende burgerbar in de Pijp komen hier 's avonds de hipsters van de stad samen voor een cocktail tot in de late uurtjes. Om binnen te komen dien je de juiste mensen te kennen, op de gastenlijst te staan en het juiste wachtwoord te weten. Een...

Somewhere in Amsterdam


Lees meerContact

MOMO Restaurant, Bar & Lounge
Hobbemastraat 1, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.