Winkels

Winkels

Flagship store KOMONO geopend op de Heiligeweg

Na verschillende KOMONO winkels op de Elandsgracht en de Leidsestraat te hebben gehad, opende het Antwerpse accessoire merk onlangs een flagship store op de Heiligeweg.

komono-amsterdam2

KOMONO is in 2009 opgericht door Raf Maes en Anton Janssens in de stad Antwerpen. Het merk beschikt over prachtige accessoires die zijn vervaardigd door een getalenteerd team van dromers en ontwerpers die zich inzetten om de hoge kwaliteitsstandaarden en Belgische traditie te handhaven. KOMONO biedt hun mode wereldwijd aan en staat bekend om zijn slanke ontwerp, toegankelijke prijzen, inspirerend kleurenpalet en esthetisch minimalisme.

“Bij KOMONO geloven we dat de unieke stijl van elk individu schoonheid toevoegt aan de wereld. Onze verhuizing naar de Heiligeweg weerspiegelt onze toewijding om een gastvrije ruimte te bieden waar iedereen kan zijn wie ze willen zijn, met behulp van onze hoogwaardige accessoires.”

De ruime KOMONO winkel op de Heiligeweg (hun vierde flagship store na Antwerpen, Brussel en Tokio) is een van de topadressen in de stad om een ​​nieuw horloge of een trendy zonnebril te scoren. De nieuwe winkel is gevestigd in een monumentaal pand en heeft een opgefrist, helder ontwerp dat perfect aansluit bij het stijlvolle en innovatieve karakter van het merk. Door de geoptimaliseerde ruimte kunnen klanten een betere winkelervaring verwachten die compleet wordt gemaakt door een breed scala aan in-house ontworpen zonnebrillen en horloges die zorgvuldig zijn samengesteld om elke outfit te verbeteren.

Omdat de winkel is uitgerust met grote spiegels, is er voldoende gelegenheid om jezelf in hun (nieuwe) collectie te checken. Alle items zijn geordend op model en zijn verkrijgbaar in een groot aantal (opvallende) kleuren.


CONTACT
KOMONO
Heiligeweg 42, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

KOMONO
Heiligeweg 42, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.