Winkels

Winkels

Mr. Marvis opent flagship store in de PC Hooftstraat

Mr Marvis is overal. Wie de afgelopen maanden televisie keek, een tijdschrift las of langs een billboard reed, kwam in aanraking met de kleurrijke en smaakvolle reclamecampagnes van het Amsterdamse kortebroekenmerk. De stijlvolle shorts en chinos van Mr. Marvis worden uitsluitend via de eigen webshop verkocht. Tot nu. In de PC Hooftstraat vind je de flagship store van het casual modemerk.

MR-MARVIS_campaign-1-1
MrMarvis_Store9
MR-MARVIS_Store4
MR-MARVIS_Store6
MR-MARVIS_Store3
MR-MARVIS_Store7
MR-MARVIS_Store5
MR-MARVIS_Store8
MR-MARVIS_Store2

De Amsterdamse start-up Mr. Marvis is bekend om haar korte chino’s die zij in 50 verschillende kleuren, met vrolijke namen zoals The Milkshakes, The Mojitos, The Mints, The Martinis, The Coconuts en The Limoncellos, sinds 2016 via hun eigen webshop verkopen. Zelf noemen de drie oprichters hun korte broek de perfecte short. Tijdloos stijlvol zoals de polo’s van Lacoste en de gympen van All Stars.

Eigen kortebroekenlijn ontstaan uit frustratie
Het idee voor een eigen kortebroekenlijn ontstond uit frustratie. Oprichter Steven Vrendenbarg had altijd grote moeite om de perfecte korte broek te vinden. Dit bracht hem op het idee om samen met zijn zakenpartners David Sipkens en Aafke Tuin een eigen kledingcollectie te ontwerpen dat louter bestaat uit stijlvolle shorts, van bermuda’s tot zwemshorts en sportshorts. Sinds maart biedt Mr. Marvis ook chino’s in diverse kleuren.

MR-MARVIS_campaign2

Flagship Store
Na grote online successen keken de oprichters begin dit jaar uit naar een eigen winkel. Een fysieke winkel in het centrum van Amsterdam. “De opening van de flagship store brengt ons nog beter in contact met de Mr. Marvis community” aldus medeoprichter Steven Vrendenbarg. De winkelopening sluit aan op de behoefte van sommige klanten om alle typen shorts te passen, de meer dan 50 kleuren te zien en de verschillende stoffen te ervaren.

MR-MARVIS_Store1

Winkeldesign
De brandstore van Mr. Marvis richt zich op één categorie en ook het winkeldesign draait om één element. Een doorlopende verlichte buis verbindt de gehele collectie en paskamers met elkaar. Het geheel oogt opvallend licht en kleurrijk. Wie de winkel binnenstapt ervaart direct het zomerse Mr. Marvis -gevoel.


CONTACT
Mr. Marvis
Pieter Cornelisz Hooftstraat 21, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Mr. Marvis
Pieter Cornelisz Hooftstraat 21, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.