Nieuws

Nieuws

World Luxury Hotel Awards voor 6 Amsterdamse hotels

Amsterdam speelt mee in de voorhoede van de beste hotels van Europa. Onlangs werden weer de jaarlijkse World Luxury Hotel Awards uitgereikt. Maar liefst 9 Nederlandse hotels vielen in de prijzen, waarvan 3 Amsterdamse hotels een award in ontvangst mochten nemen.

Conservatorium_Hotel
Conservatorium_Hotel1
HotelTwentyEight
HotelTwentyEight1
INK_Hotel1
INK_Hotel
SofitelTheGrand
SofitelTheGrand_bridges
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het Conservatorium is uitgeroepen tot het beste Luxury Art Hotel van Europa. De award voor het beste Luxury Boutique Serviced Apartments hotel van Europa is gegaan naar Hotel Twenty Eight. Het INK Hotel viel in de prijzen met de award voor het beste Luxury Design Hotel van Europa. En het beste Luxury Gourmet Hotel ging naar Sofitel Legend The Grand.

World Luxury Hotel Awards
De prestigieuze World Luxury Hotel Awards onderscheiden elk jaar toonaangevende hotels van over de hele wereld. De winnaars zijn gekozen op basis van reviews van gasten van de genomineerde hotels. De prijzen worden per land gegeven, waarna van de winnaars meedingen naar regionale of continentale prijzen. De winnaars daarvan maken kans op een wereldwijde titel. Van de 9 Nederlandse winnaars, bevinden zich er 6 in Amsterdam, waarvan 3 een Europese titel in de wacht hebben gesleept. In totaal werden 40 Europese awards uitgedeeld.


Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.