Uitgaan

Uitgaan

Zoomeravond in Artis: Ontdek de dierentuin in een ander licht

De twintigste editie van de ARTIS-Zoomeravonden draait volledig om Planetary Health: het streven naar een gezonde toekomst voor de aarde en al haar bewoners. Naast de gebruikelijke hoogtepunten zoals livemuziek en picknicken op het grasveld, biedt Artis deze zomer een scala aan activiteiten om opnieuw verbinding te maken met de natuur.

zoomeravonden-artis
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Ook deze zomer kun je in de Amsterdamse dierentuin weer genieten van ARTIS-Zoomeravonden. Dit is jouw kans om de Artis Royal Zoo in een compleet andere licht te ervaren. Tijdens deze avonden komen feestbeesten en muziekaapjes samen om te leren waar de dieren na sluitingstijd mee bezig zijn. Daarnaast is er live muziek en zijn er verschillende workshops voor kinderen.

“Wandel over het blotevoetenpad, proef de eetbare tuin, luister naar activerende verhalen van toekomstdenkers en laat jouw belofte aan de aarde achter. Voel, hoor, zie, ruik, proef, zing en dans mee met alles wat leeft op de Zoomeravonden.”

zoomeravond-artis

Elke zaterdag in juni, juli en augustus is het tijd voor ZOOmeravond. Het speciale programma begint om 15:00 uur en het park blijft open tot 22.00 uur. Je zult zien dat sommige dieren zich klaar maken om naar bed te gaan, maar anderen worden wakker en beginnen de dag zodra de zon ondergaat. Leer meer over deze dieren van de dierenverzorgers je alles vertellen over het dagelijkse schema en hun geheimen.

Dit jaar komt ook met een speciaal thema; de eetbare tuin. Voor het vierde jaar op rij staat de dierentuin vol met eetbare bloemen en planten die de dierenverzorgers kunnen plukken en aan de dieren kunnen voeren. Ontdek hoe deze bloemen en planten de dieren beïnvloeden en leer hoe je je eigen eetbare tuin plant.
Contact

8 July t/m 2 September

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.