Going out

Going out

Enjoy outdoor concerts at Live at Amsterdamse Bos

De jaarlijkse openluchtconcert serie in het Amsterdamse Bostheater is weer van start. Ook in 2019 kunnen we weer op deze unieke locatie terecht om van optredens van grote Nederlandse en Internationale artiesten te genieten. Van energieke concerten tot intieme optredens van singer-songwriters.

live-at-amsterdamse-bos

Live at Amsterdamse Bostheater heeft dit jaar weer een reeks indrukwekkende artiesten op de line-up staan zoals o.a. S10, Selah Sue, Miss Monteal, Danny Vera, OG3NE, Ilse de Lange, Belle & Sebastian, Krezip, Rufus Wainwright, Novastar, Corinne Bailey Rae, Sven Hammond Big Band en Diggy Dex. Geniet met vrienden, familie en geliefden van live muziek en lekker eten op een uitzonderlijk mooie locatie. Een ideaal uitje om even aan de drukte van de stad te ontsnappen. 

“Het Bostheater is dé plek waar je elke zomer vanaf mei t/m september kunt genieten van een drankje en een hapje, theater, concerten en filmavonden.” – Amsterdam Magazine.

amsterdamse-bos-concerten

Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen, de organisatie van Live at Amsterdamse Bos zorgt ervoor dat er genoeg lekkers te krijgen is. Van drankjes tot hapjes en een goedgevulde picknick mand.


CONTACT
Amsterdamse Bostheater
De Duizendmeterweg 7, Amsterdam
– 7 May t/m 27 September
Navigate
In the neighbouhood

DISTRICT

Amsterdam South

What's on in Amsterdam Zuid? If you get the chance to see a performance at The Royal Concertgebouw, we definitely recommend it. The building is world famous for its highly regarded acoustics. In April 2013, Queen Beatrix awarded the Royal title to...


Contact

Amsterdamse Bostheater
De Duizendmeterweg 7, Amsterdam
7 May t/m 27 September
Navigate

Banner

Most Popular

Newsletter

Subscribe and receive our weekly newsletter with all the latest from Amsterdam