X

Go - PartiesAmsterdam South

Underworld met ADE

In fietspassage Rijksmuseum


Where?
Museumstraat 1 Amsterdam

When?
This event is over!
20-10-2017 – 20-10-2017

Contact
rijksmuseum.nl


Na het succes van vorig jaar waarbij Maceo Plex tijdens Amsterdam Dance Event de fietspassage van het Rijksmuseum met veel muzikaal geweld liet ontploffen, valt de draaibeurt op vrijdag 20 oktober te eer aan de Britse dancesensatie Underworld. De tunnel onder het Rijks zal worden omgetoverd tot een intieme club. Kaarten worden gratis vergeven via een lotingsysteem op underworld.audio-obscura.com.

Underworld’s Karl Hyde en Rick Smith braken in 1996 door met Born Slippy. De danceklassieker werd destijds als soundtrack voor de film Trainspotting gebruikt. Vorig jaar brachten de heren het album ‘Barbara Barbara, We Face a Shining Future’ uit. Het leverde een Grammy-nominatie op en een podiumplek op Coachella en Glastonbury.


Location infoRijksmuseum

Discover Amsterdam


‘s Werelds mooiste museum opende onlangs na 7 lange jaren verbouwen eindelijk weer haar deuren. Amsterdams meest geliefde museum heeft een transformatie ondergaan waarbij het gebouw van top tot teen is gestript en alle elementen van vroeger, die te tevoorschijn zijn uitgekomen, in ere zijn hersteld. 800 jaar Nederlandse geschiedenis in de vorm van een …

Read more about RijksmuseumAmsterdam events Guide

Amsterdam NOW newsletter

Register for our weekly bulletin of the best Amsterdam has to offer.