X

Eat - AsianAmsterdam Centre

Momo

Discover Amsterdam


Where?
Hobbemastraat 1 Amsterdam

Contact
momo-amsterdam.com


Photographer
Ewout Huibers

In het bruisende hart van de stad, op een steenworp afstand van de ingang van het Vondelpark en de PC Hooftstraat, vind je op de hoek van de Stadhouderskade en de Hobbemastraat de ultrahippe hotspot Momo, een stijlvolle cocktailbar en een op de Aziatische keuken geinspireerd restaurant inéén.

Gesitueerd in meerdere aan elkaar geschakelde historische panden loop je bij Momo binnen in een wereld van design en subtiele elegantie. Smaken en kleuren uit het Verre Oosten worden hier met de stijl en elegantie van het Westen gemixt. De combinatie van de locatie, het weldoordachte interieur, de intieme sfeer en gedistingeerde luxe maken van Momo een uitgaansgelegenheid met internationale allure waar de ingewijde reiziger, zakenman of Amsterdammer met smaak zich graag in het pluche laat vallen.

Horeca-entrepeneur Yossi Eliyahoo en zijn van Nobu afkomstige partner en chefkok Hariprasad (Hari) Shetty zijn verantwoordelijk voor het succes van Momo. Al enige jaren hebben de heren goud in handen met het concept alwaar je in een frisse, doch sexy omgeving kunt lunchen, dineren en borrelen. En dat succes zich makkelijk laat vertalen blijkt uit de opening van twee andere hotspots waar de heren momenteel hoge ogen mee gooien, te weten; Izakaya Asian Kitchen & Bar en burgerbar The Butcher, tevens dienstdoende als hippe speak easy cocktailbar.
Amsterdam restaurants Guide

Amsterdam NOW newsletter

Register for our weekly bulletin of the best Amsterdam has to offer.