Editor:  De Redactie • Publicatie:  23 Februar 2023

adverteren-in-magazine

adverteren-in-magazine

Adverteren in Amsterdam Magazine

Hét blad van dé stad

Im Amsterdam Magazine geht es um unterhaltsame Unternehmungen, die Entdeckung neuer Orte und um die Vorreiter der Stadt.

 

Cover1_AMAG_3D

Amsterdam Magazine gaat over leuke dingen doen, nieuwe plekken ontdekken en de smaakmakers van de stad. Van kunst & cultuur, eten & drinken, uitgaan & entertainment, winkelen & wonen, sport & beauty tot interviews met spraakmakende ondernemers, artiesten en organisatoren. Amsterdam Magazine is een ode aan Amsterdam. 

Platform
Met een tweemaandelijks magazine, website,wekelijkse nieuwsbrief en social media biedt Amsterdam Magazine een breed platform voor inwoners en bezoekers om zich te laten informeren, en voor bedrijven om deze doelgroep te bereiken. 

Verspreiding magazine
Amsterdam Magazine wordt tweemaandelijks in oplage van 20.000 exemplaren gratis verspreid via rum 2.400 leestafels in restaurants, koffiezaken, bars, hotels, winkels, culturele instellingen, beauty salons, kappers, cosmetische praktijken, spa’s, sportscholen, yogastudio’s, makelaars, financiële instellingen en flexkantoren.

Branded content
Als ondernemer kunt u in Amsterdam Magazine met advertenties, artikelen, product placement en een interview over uw onderneming, product of dienst. In overleg met u verzorgen wij een artikel dat perfect aansluit bij de doelgroep. Artikelen in de magazines plaatsen we door op de website en social media met backlink naar uw bedrijf. 

Mobiele app
De mobiele app van Amsterdam Magazine wijst gebruikers via de GPS op hun mobile telefoon de weg naar bijzondere plekken en evenementen in Amsterdam. Van culturele activiteiten tot levendige buurten, niet te missen restaurants en bars, inspirerende wandelroutes, adembenemende attracties en unieke winkelstraten.

Titel: Amsterdam Magazine
Ondertitel: Blad van de stad
Taal: Nederlands
Verschijningsfrequentie: 6 x per jaar
Oplage: 20.000 exemplaren
Doelgroep: Inwoners van Amsterdam
Formaat: 210 x 280 mm

Schermafbeelding-2023-02-23-om-11.21.33Aanleveringsspecificaties
Advertentiemateriaal aanleveren als Certified PDF.
Beeldmateriaal bij voorkeur resolutie 300 dpi op 100%. 

Uitgever
Amsterdam Media
Olympiastadion 24
1076 DE Amsterdam
[email protected]

Vertrieb
Martin Meyer
[email protected]


Nieuwsbrief

Melden Sie sich für den nächsten Newsletter an und holen Sie sich Tipps für das Beste von Amsterdam.