X

Play - Cocktail BarsAmsterdam South

Tunes

Discover Amsterdam


Where?
Van Baerlestraat 27 Amsterdam

Contact
conservatoriumhotel.com


Op zoek naar een bijzonder restaurant voor een speciaal moment of gaat je hartje sneller kloppen van culinaire kunst? Tunes Restaurant by Schilo in het Conservatorium Hotel is de nieuwste culinaire sensatie van Amsterdam. Top-kok Schilo van Coevorden neemt je graag mee aan de hand op een gastronomische rondreis. Hij maakt bijzondere combinaties van smaken zonder moeilijke termen of moleculaire trucjes te gebruiken. Coquille met pastinaak, algen en limoen kaviaar is nog maar een voorgerechtje, maar belooft een ware smaakexplosie. De Japanse Wagyu beef, maar dan uit het Nederlandse Jisperveld, is een must eat. Als vegetariër hoef je niks te missen. Schilo heeft zijn eigen Friese nagelkaas gemaakt en serveert dit als mousse met structuren van bloemkool en uienrelish.

Het interieur van Tunes is op een spectaculaire wijze ingericht door architect Piero Lissoni. De keuken is een glazen kast in het restaurant waar alle processen en handelingen bekeken kunnen worden. Het restaurant ziet er erg exclusief uit maar beschikt over een meer dan knusse sfeer.

Tunes Bar
De ultrahippe Tunes Bar geldt momenteel als ‘place to be’ van Amsterdam. Het futuristische design, de waanzinnige meubels, de donkerglazen wanden en de prachtige bar met de enorme verlichte en sfeervolle achterwand waar de flessen keurig zijn gerangschikt zijn een lust voor het oog. Internationale allure in Amsterdam en ideaal voor een cocktail en tapas.
Amsterdam bars Guide

Amsterdam NOW newsletter

Register for our weekly bulletin of the best Amsterdam has to offer.